KOM IN ACTIE 

Seksueel geweld kent geen grenzen. 1 op de 3 meisjes en vrouwen wereldwijd krijgen te maken met seksueel en/of fysiek geweld. Cijfers waar je boos, verdrietig en stil van wordt. Maar we blijven niet stilzitten. Sta op tegen seksueel geweld met Plan International! Loop op 20 april 2024 mee met de tweede editie van de Nacht Tegen Seksueel Geweld. Alleen samen kunnen we seksueel geweld stoppen en voor een veilige omgeving zorgen.

Tijdens de Nacht Tegen Seksueel Geweld maak je een wandeltocht van twintig kilometer door de donkere nacht. Jij bent veilig, maar onderweg ervaar je waarom vrouwen dat vaak niet zijn.

Lees hier een uitgebreid verslag van een succesvolle eerste editie van de Nacht Tegen Seksueel Geweld.

Door mee te lopen met de Nacht Tegen Seksueel Geweld vraag je samen met honderden anderen aandacht voor een wereldwijd probleem. Seksueel geweld is niet normaal en moet stoppen! Door geld op te halen draag je bij aan wereldwijde Plan International-projecten en programma’s die erop gericht zijn om seksueel geweld tegen te gaan. Lees hier meer over onze aanpak.

WANNEER

Zaterdag 20 april 2024 (in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 april)

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

INSCHRIJVEN 

Ga jij samen met ons de uitdaging aan om seksueel geweld te stoppen? Loop mee, laat je sponsoren en haal zoveel mogelijk geld op. 

Loop mee!

Schrijf je nu in en maak gebruik van de early bird korting: NTSGEARLYBIRD

 

 

 

Delen