Wat goed dat jij in actie komt tegen seksueel geweld!

Om je te helpen jouw actie zo succesvol mogelijk te maken, delen we zeven tips van andere deelnemers. Ook kun je onderaan deze pagina onze Inspiratiegids Fondsenwerving, downloads voor social media en wandelschema bekijken. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Tip 1

Je inschrijfgeld telt mee bij de donaties op je actiepagina. Met een extra eigen donatie zet jij meteen de norm. Dat helpt jouw fondsenwerving gelijk goed op weg. Zien geven doet geven!

Tip 2

Upgrade je actiepagina! Een goed gevulde pagina met persoonlijke foto's en jouw motivatie om mee te lopen met de Nacht Tegen Seksueel Geweld zorgt voor meer donaties. Jouw enthousiasme kan doorslaggevend zijn voor iemand om een bijdrage te geven!

Tip 3

Vraag donaties aan je familieleden, collega’s, buren en vrienden. In het begin voelt het misschien wat onwennig, maar met een simpele e-mail, een WhatsAppbericht of een Tikkie haal je binnen no-time jouw streefbedrag op! Voor het versturen van deze berichten kun je de knop 'Delen' op je actiepagina gebruiken.

Tip 4

Jouw pagina heeft een unieke QR-code. Iedereen die hem scant, komt op jouw donatieformulier terecht. Jouw QR-code kun je downloaden via de knop ‘Delen’ op je actiepagina.

Tip 5

Deel je actiepagina via Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Hiervoor kun je de knop ‘Delen’ op je actiepagina gebruiken.

Tip 6

Benader bedrijven om je te sponsoren. In ruil daarvoor kun je hun logo’s op je actiepagina plaatsen.

Tip 7

Houd gedurende de actieperiode jouw sponsors op de hoogte door middel van foto’s, video’s en updates. Op je actiepagina kun je eenvoudig blogberichten plaatsen. Vertel hoe het staat met je actie, en de wandelvoorbereidingen en bedank je sponsors. Zo laat je zien hoe betrokken je bent!

Downloads

Inspiratiegids Fondsenwerving Wil je meer tips over hoe je geld kunt inzamelen voor je actie? Download dan de inspiratiegids. Download
Wandelschema 20 kilometer Download hier het wandelschema en werk toe naar het einddoel van 20 kilometer. Zo ga je met op 20 april met een goed gevoel van start! Download
Downloads voor social media Het inzetten van je socialmediakanalen is een van de beste tools om geld in te zamelen! Download deze social posts, plaats ze op je eigen socials of maak een instagram-story. Download
Delen