Programma

 

Afstand en stad

De tweede editie van de Nacht Tegen Seksueel geweld vindt plaats in Amsterdam! Gezamenlijk lopen we een route van 20 kilometer door de donkere nacht. Jij bent veilig, maar onderweg ervaar je waarom vrouwen dat vaak niet zijn.


Rustposten

Op de route komen deelnemers langs drie rustposten. Hier kun je gebruik maken van het toilet en ontvang je een snack en wat te drinken. Ook is er een EHBO-post aanwezig.


Meer informatie volgt

We zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen om de Nacht Tegen Seksueel Geweld tot een groot succes te maken. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

 

 

Veiligheid


De veiligheid van onze deelnemers staat voorop. Iedereen krijgt bij de start een reflectiehesje en lampjes om goed zichtbaar te zijn. Hierdoor kun je ook andere deelnemers eenvoudig herkennen. We lopen deze tocht met z’n allen, elke deelnemer heeft zijn eigen verhaal. Let een beetje op elkaar en praat met elkaar. Alleen samen kunnen we opstaan tegen seksueel geweld!

De route loopt over openbare voetpaden en is voorzien van routepijlen, zodat jij je weg naar de finish weet te vinden. Houd deze dus goed in de gaten! Daarnaast ontvang je een routebeschrijving op je telefoon. Verder zetten we verkeersregelaars en EHBO-personeel in. Je ontvangt van ons een noodnummer, dat je kunt bellen als jij of een ander niet verder kan lopen.

 

 

Inschrijven


Ga jij samen met ons de uitdaging aan om seksueel geweld te stoppen? Loop mee, laat je sponsoren en haal zoveel mogelijk geld op!

BELANGRIJK: Iedere deelnemer moet zich individueel inschrijven voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld. Loop je met een team? Zorg er dan voor dat iedereen zich op tijd inschrijft!
Om mee te lopen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Deelnemers tussen 16 en 18 jaar kunnen uitsluitend onder begeleiding van een meerderjarige deelnemer meelopen.

Loop mee!

 

 

 

Delen