Ik loop mee om seksueel geweld te stoppen!

Het blijft moeilijk om seksueel geweld/misbruik en seksuele intimidatie bespreekbaar te maken. Vele slachtoffers ervaren een gevoel van schaamte en zijn bang dat zij niet serieus worden genomen. Hierdoor blijft er een taboe rusten op het bespreken van deze onderwerpen en lopen vele slachtoffers vaak jaren lang met het gevoel dat zij er alleen voor staan. Dit is een probleem waar ik zelf ook jaren lang mee heb rond gelopen, totdat ik jaren terug mijn stilte verbrak en ik dit trauma door middel van professionele hulp heb kunnen verwerken.

Door mee te lopen tijdens ‘ De nacht tegen seksueel geweld’ wil ik dit onderwerp meer onder de aandacht brengen, het taboe wat hierop rust doorbreken en wil ik meehelpen aan betere bescherming van meisjes/vrouwen wereldwijd.
Dit is hard nodig want 1 op de 3 meisjes/vrouwen hebben te maken (gehad) met seksueel geweld en dit moet stoppen!!

Door mee te lopen wil ik mijn stem laten horen voor ieder die de kracht nog niet heeft gevonden om hierover te kunnen praten of de juiste hulp voor heeft gevonden. Jullie zijn niet alleen! ❤️

Wil jij mij helpen in de strijd tegen seksueel geweld, doneer dan nu via deze pagina. Met elkaar staan we sterker en kunnen we het verschil maken!

Laatste donaties

€ 5
12-03-2023 | 13:32

Anoniem

Bekijk alle
Delen