Kom in actie


Loop op 20 april 2024 mee met de tweede editie van de Nacht Tegen Seksueel Geweld in Amsterdam. Alleen samen kunnen we seksueel geweld stoppen en voor een veilige omgeving zorgen.

Volg de onderstaande stappen om een eigen inzameling te starten, een team in te schrijven of lid te worden van een bestaand team. Binnen een paar minuten schrijf jij je in voor de Nacht Tegen Seksueel Geweld!

Stap 1

Klik op de knop 'Loop mee'.

Loop mee

Stap 2

Kies of je je individueel of met een team wilt inschrijven en klik op ‘Ga verder’.

Toelichting:
je kunt individueel meedoen en een inzamelingsactie starten of met meerdere mensen in een team. Zijn jullie een team? Dan krijgen alle teamleden een individuele deelnamepagina naast de gezamenlijke teampagina.

Stap 3

Vul je persoonsgegevens in, voeg eventueel een profielfoto toe en klik opnieuw op ‘Ga verder’.

Stap 4

Maak jouw persoonlijke pagina compleet met een doelstelling (het geldbedrag dat je wilt ophalen), een titel, motivatie en eventueel wat foto’s.

Toelichting:
op jouw actiepagina vertel je waarom je deelnemen zo belangrijk vindt en hoe jij helpt om geld in te zamelen voor projecten van Plan International tegen seksueel geweld. Je kunt jouw pagina vervolgens heel gemakkelijk delen op je eigen social media. Vrienden en familie kunnen met één druk op de knop op jouw pagina doneren!

Stap 5

Geef het goede voorbeeld en motiveer anderen om te doneren door zelf alvast een donatie te doen.

Stap 6

Controleer alle gegevens, betaal het inschrijfgeld en klik op ‘Afronden’.

Je bent klaar om aan de slag te gaan!

Tips en tools voor het vinden van sponsors

Delen